Dette får du som publicist eller salgsselskab
Adgang til et unikt økosystem
Annonceøkosystemet er rettet mod det, der er unikt, men dyrt at producere og sælge - redaktionelt indhold. Efterspørgslen kommer fra store og små regionale, nationale og skandinaviske bureauer og annoncører.
Sikker kanal for målretning
En sikker kanal for annoncører at kommunikere med læsere baseret på interesse og tilstand uden behov for første- eller tredjepartsdata.
Udnyttelse af indhold og nyhedsbilledet
Med AI i platformen, gerne kombineret med sprogmodeller som chatGPT, har annoncøren et kraftfuldt værktøj til at forstå og udnytte målretning mod alt relevant redaktionelt indhold, inklusive det, der er følsomt.
Konkurrence
Kobler fremmer en levende adtech-miljø og konkurrence med de andre platforme, du har. Meget af dette er drevet af annoncørernes ønske om at blive placeret i en relevant og passende kontekst.
Juridisk tryghed
Ingen brug af persondata eller cookies betyder, at behovet for samtykke ikke er til stede. Du forbliver også ejer af dit indhold. Samlet set er der ingen lækage af data.
Omkostningseffektiv integration og drift
Du giver os adgang til dit indhold, og vi opretter en direkte integration (Prebid eller Livewrapped), eller for at komme i gang, RTB. Du er i gang inden for få dage. Alt er automatiseret og kræver minimal vedligeholdelse.
Kommersiel segmentering
Du opretter dine egne salgbare målgruppesegmenter på tværs af dine varemærker, med kvaliteten fra Kobler. Et API sørger for nem import til din bookingsløsning og annonce-server.
Glade læsere
Øget tillid og mindre annonce-slitage, da annoncerne opfattes som relevante for dit indhold.
Karim Ghouas, COO/CTO at Kobler
Karim Ghouas